Workshop Mokken beschilderen

BESCHILDER JE EIGEN MOK

Je hebt het vast voorbij zien komen dat het gebruik van wegwerpbekers vanaf 1 januari 2024 wordt teruggedrongen. Dat is goed nieuws voor het milieu. Het alternatief is dat je je eigen beker meeneemt. En hoe leuk zou het zijn om met je zelf beschilderde mok een kopje koffie gaat halen op kantoor?

Je eigen beker gebruik je vaker op de dag en kan je tussendoor even met koud water omspoelen. Aan het eind van de dag gaat de beker eenvoudig in de vaatwasser of kun je met de hand afwassen.

DE WORKSHOP

Je krijgt de gelegenheid om een mooie mok te kiezen van onze workshoptafel. We zorgen voor allerlei soorten en maten. We hebben voorbeelden en beeldmateriaal voor de nodige inspiratie. Je eigen idee meenemen en uitwerken kan natuurlijk ook.

Gedurende de workshop krijg je uitgebreide informatie over de technieken en het materiaal. Het belangrijkste is dat je zelf lekker aan de slag gaat. Ervaring is niet nodig. Het gaat om plezier beleven en creatief bezig zijn.

Het biscuit worden na afloop, door ons, voorzien van een mooie transparante glazuurlaag en afgebakken. Je krijgt bericht wanneer jouw twee werkstukken klaar zijn en opgehaald kunnen worden.

WANNEER:

woe 20 maart 2024 (VOL)MOKKEN BESCHILDEREN19.00 – 22.00 UUR
do 11 april 2024 (VOL)MOKKEN BESCHILDEREN19.00 – 22.00 UUR

WAAR: Landweg 9, 3829MK Hooglanderveen

KOSTEN: €55,00 per persoon

GROEPSGROOTTE: Maximaal 10 personen.

INBEGREPEN:

  • 2 mokken om te beschilderen
  • Gebruik van oa. penselen en onderglazuur
  • Stookkosten
  • Koffie/thee met lekkers

Let op:

Mocht het buiten koud zijn is het goed om te weten dat we in onze schuur werken en we proberen het daar zo warm mogelijk te krijgen, maar trek vooral warme kleding aan.

AANMELDEN: