Workshop Kerstballen beschilderen

DE KERSTBOOM STRAALT MET JOUW ZELFBESCHILDERDE KERSTBALLEN

Hoe bijzonder is het om je eigen beschilderde kerstballen dit jaar in je kerstboom te kunnen hangen. Bij RoodZoet kunnen we je daarbij helpen.

Tijdens de workshop kerstballen beschilderen krijg je de gelegenheid om 2 kerstballen te kiezen van onze workshoptafel. We hebben voldoende voorbeelden en beeldmateriaal voor de nodige inspiratie. Je eigen idee meenemen en uitwerken kan natuurlijk ook.

Gedurende de workshop krijg je van ons uitgebreide informatie over de technieken en het materiaal. Het belangrijkste is dat je zelf lekker aan de slag kunt. Ervaring is niet nodig. Het gaat om plezier beleven en creatief bezig zijn.

Het biscuit worden na afloop, door ons, voorzien van een mooie transparante glazuurlaag en afgebakken. Je krijgt bericht wanneer jouw twee werkstukken klaar zijn en opgehaald kunnen worden.

WANNEER:

DatumWorkshopTijd
Geen data gepland op dit moment

WAAR: Landweg 9, 3829MK Hooglanderveen

KOSTEN: €55,00 per persoon

GROEPSGROOTTE: Maximaal 10 personen.

INBEGREPEN:

  • Twee kerstballen om te beschilderen
  • Gebruik van oa. penselen en onderglazuur
  • Stookkosten
  • Koffie/thee met lekkers

Let op:

Mocht het buiten koud zijn is het goed om te weten dat we in onze schuur werken en we proberen het daar zo warm mogelijk te krijgen, maar trek vooral warme kleding aan.

AANMELDEN

Op dit moment zijn er geen data voor deze workshop gepland. Mocht je toch interesse hebben, neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.